Професионално почистване със зелена мисия.

Какво мислиш за идеята да получиш и така да дадеш?

За нас

Вече знаеш, че Свежест 42 е компания със световни стандарти и лично отношение. Това прави услугата по професионално почистване, която предлагаме наистина несравнима. Ако познаваш работата ни, знаеш, че не работим с клиенти и обекти, а градим дългосрочни партньорства.

А знаеш ли какво ни мотивира да сме най-добрите от ден едно?

Тук ще разбереш КОИ СМЕ НИЕ.

Ние сме мечтатели. Но и деятели.

Не протестираме мълчаливо. А инвестираме в промяна.

Не се оплакваме от проблемите. Работим за решаването им.

Не просто вярваме в промяната. Ние сме част от нея.

А ти?

Мисия

Ние сме екип от млади хора, които не се страхуват от здравата работа и имат големи идеи. През 2016-та създадохме с ентусиазъм Свежест 42 - фирма за професионално почистване.

Но не със стремежа да станем богати.

А с целта да финансираме безвъзмездната обществена дейност, от която България и дори светът днес има огромна нужда.

Мисията ни е да бъдем пълноценни.

Очевидно не се плашим от здравата работа и се гордеем, че я вършим отлично и с желание вече 5 години. Днес имаме десетки частни и корпоративни клиенти партньори в Бургас и по цялото Черноморие, които разчитат на постоянството на качествената услуга, която предлагаме. И благодарение на които днес можем да пристъпим към същинската си МИСИЯ. А именно:

Да правим света по-зелен, по-чист, по-устойчив.

С всяка поръчка, договор, почистен диван, баня, вход, офис, вие не само получавате гарантирано висококачествена услуга. Вие допринасяте за каузата за по-осъзнато настояще и за по-добро бъдеще.

ВИЗИЯ

Индианците казват, че не сме наследили земята от предците си, а сме я взели назаем от нашите деца.

Чисти домове, офиси, хотели. А отвъд тях? Отвъд прага на моето, чуждото ли започва или нашето?

Нашата визия е, че общият дом на всички нас е един. Имаме една единствена планета, която все по-често ни напомня, че я разболяваме с безотговорността си към нея. А здраво бъдеще не се гради в болна среда.

С поглед към глобалния проблем, започнахме с малки стъпки в местни и локални инициативи. И ви каним да се включите в каузата ни - докато получавате висококачествена услуга, вие допринасяте за по-зелени градски пространства и по-устойчиво бъдеще.

Имаме визия, идеи и решителност да променим средата за всички нас, за децата ни и техните деца. Да оставим нещо добро след себе си.

Искаш ли да се включиш?

Ценности

За тези 6 години наложихме личните си ценности, като бизнес етика на Свежест 42. Гордеем се с високите си професионални стандарти. За нас няма малки или големи клиенти. Услугата е висококачествена за всеки, който ни се е доверил. С коректност градим дългосрочни партньорства. Почтени и открити сме, както към клиентите си, така и към екипа си. За нас най-големият актив са хората, с които работим.

В градивна комуникация заедно намираме работещи решения.

Инвестираме в развитието на екипа си и заедно изграждаме етиката на компанията. Социално отговорни сме. Вярваме, че личната ангажираност е единственият път към по-добро бъдеще за всички. Осъзнати сме. Поемаме инициатива към промяната и ви каним да се включите в нея.

Избирайки нашите услуги, вие инвестирате в по-устойчиво бъдеще. Следете инициативите ни, те са и ваши.

Не бъди безразличен. Ангажирай се.