Абонирай се за нашия бюлетин

"Свежест 42" ви представя 5 основни причини, поради които абонаменирането към фирма за професионално почистване е удобство, което ще промени както ежедневието ви, така и дома ви. 

Един от най-големите ангажименти в един дом е неговото почистване и поддържане свеж и уютен. Понякога просто ни се иска този уикенд да не се налага да мием чинии, да пуснем прахосмукачка, да пуснем пералня, да измием пода, да избършем прах... този списък от задачи ни се струва безкраен. А понякога след работата, семейните ангажименти и задължения за почистването на дома просто не остава време. На всеки понякога му се иска някой друг да свърши това досадно задължение вместо него. Всъщност това е не само много по-достъпно, отколкото си мислите, но и често се оказва много по-полезно.

 

Удобно е. 

Намирането на фирма за абонаментно почистване на дома, уговарянето на посещение и съгласуването на график може да трае едва 10 минути, а след това всяка промяна се случва бързо и лесно - само с едно телефонно обаждане. Вие може да изберете дали екипът да дойде когато сте у дома, или когато ви няма, колко често да идва, дали да бъде определен човек, дали да бъде дълбоко почистване, или само определени стаи. Всичко се случва по ваш план!

 

Извършва се от професионалисти. 

Да, вярно е, че вие най-добре познавате особеностите на дома си, но, повярвайте ни, след третото почистване ние ще знаем дори повече от вас за нуждите на вашия дом! Използват се професионални препарати, които няма нужда да купувате предварително, които са с многократно изпитано качество. Екипите на фирмите за професионално почистване винаги се състоят от опитни работници, с професионален поглед, които бързо, безшумно и качествено ще достигнат и до най-затънтените местенца на дома ви, за да се преборят в мърсотията. 

 

 

 

Oриентиратност към детайлите.

Факт е, че понякога в бързината прескачаме някои детайли, а някои ги прескачам дори и по-често. Професионален екип за почистване ще обърне внимание на всеки сантиметър от вашия дом - от дръжките на шкафчетата, контактите, щорите, до вентилатора и огледалата - всичко ще заблести. Няма вече да ви дразни насъбрал се прах по снимките или някое местенце, което не сте успели да достигнете. 

 

 

 

Спестява време. 

И то колко много време! Цялото спестено време можете да прекарате с приятели и семейство, а безшумното и бързо почистване от професионалисти няма да попречи и на почивката ви у дома! Може да имате целия уикенд за себе си, а и да след работа да не се захващате направо с метлата, когато е приберете в безупречно чист дом. 

Чистият дом е здравословен дом! 

Дълбоко почистените килими и мокети, дивани и мека мебел ви гарантират по-добро качество на въздуха в дома ви по всяко време. Чистият въздух помага за по-добър сън и за качествена и пълноценна почивка! Чистотата в дома помага за предотвратяването на алергии, както и не позволява появата на мухъл, паяжини, хлебарки и други неща, които не бихме искали в дома си! Използваните препарати винаги са щадящи природата, а някои са дори органични. 

 

"Свежест 42" ви предлага абонаментно почистване на достъпни цени! За повече информация може да се свържете с нас тук или да се обадите на тел. 0889 456 119.

 

 

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ