Абонирай се за нашия бюлетин

Домакински бокс от "Свежест 42"

Кутия с професионални почистващи препарати за дома,

специално подбрани от "Свежест 42"


 

  Ах, жените! Все се опитваме да си поставяме високи цели, да гоним високи постижения и вятърни мелници. Ако трябва да поставя име на абсолютния перфекционизъм, бих го нарекла ЖЕНА.

В забързаното ежедневие трябва да се погрижим за безкрайния списък от задачки - да напазаруваме, да обърнем внимание на деца, да поговорим със съпруга си, да сготвим вкусна вечеря, да поддържаме дома чист. Замисляли ли сте се за кое отделяте най-много време? Статистическите данни сочат, че средно човек отделя около 8 години от живота си за почистване. Нима не искаме да бъдем перфектни във всичко?

Наскоро гледах любимито си предаване - “маняци чистофайници”. Наистина съм възхитена от издръжливостта и упорството на тези жени домовете им да изглеждат перфектно. Някои от тях отделят по 8 часа дневно за почистване! Те са като истински терминатори в борбата с бактериите. Понякога ми се иска и в мен да бъде заключена една такава жена. За съжаление другата в мен не разполага с това време.

Много дами не желаят да отделят средства за почистващи фирми , но пък искат домовете им да изглеждат като почистени от професионалисти.

Разполагате със свободно време и държите всичко “да мине” през вашите ръце. Няма проблем! Ние сме тук, за да споделим с вас тайните си. Масово клиентите ни задават въпроси: ” Как успяхте да изчистите щорите така? Аз също третирам моите с препарат, но не се получава както при вас.” “ Как успяхте да премахнете петната от кръв? Третирах ги с какво ли не и не се премахнаха.”, “Входът ни ухае невероятно по няколко дни след почистването. Какво използвате?”, “ Банята ми е като нова! Направихте чудеса от храброст!“, “Килимът ми последно изглеждаше така когато го купих” и т.н.

Тайната, разбира се, се крие не само в препаратите, но основно в тях. Искате ли и вашият дом да изглежда и ухае така ?

Отне ни време, за да получим точната формула -

 

Добър персонал + качествени препарати + техника = изумителни резултати.

 

Как да изберем обаче правилният препарат? А ако не върши работа? Колебанието в магазина за препарати може да продължи мъчителни минути за вас и консултантите.

Както знаете мотото ни е “За повече свободно време“. Намерихме от какво още да ви спестим време - обикалянето по магазините и досадното тестване на препарати.

Ние от “Свежест 42” тествахме и подобрихме специална гама от препарати за домакинството и сега ги предлагаме на вас. Спестяваме Ви време и пари от закупуването на дузина препарати. Какво по-достоверно от думата на професионалиста? Изготвихме няколко серии препарати, с които да улесните работата си и вместо да чистите дълго и уморително, ще Ви остане свободно време. Боксовете, които подготвихме за вас включват най- доброто.

 

Можете да избирате между бокс за кухнята, бокс за банята, бокс за упорити замърсявания. Предлагаме и прах за пране! Има и още изненади !Разгледайте ги ! Във всеки един от боксовете ще намерите и нашия уникален аромат.

Да освежим  домовете си както правят професионалистите!

Повече информация за различните боксове Тук

Можете да поръчате бокса Тук

Приемаме поръчки и на 0889 456 119 и 0889 901 800 !

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ