Абонирай се за нашия бюлетин

Доста от нас рано или късно се сблъскват с един неоспорим факт - за домакинската работа трябва да отделим повече време и усилия, отколкото ни се иска. Често планираме да отделим един ден от уикенда си за цялостно почистване на дома, но това всеки път ни отнема много повече време от планираното, а и не винаги ни гарантира желаните резултати. Понякога пропускаме някой детайл (ох, пак е мръсно около ключа за лампата!) и все не ни остава време за прозорците.

И все пак за всеки проблем, има модерно ефективно решение! За тези, които искат да си починат след работа или просто не им харесва домакинската работа, винаги има възможност да наемат домашна помощница. Съвременно решение - изправете се в битката срещу мръсотията в дома рамо до рамо с домашна помощница!

Услугата "домашна помощница" е утвърден в целия свят начин за ефективно и бързо почистване на дома, както и за поддържане на реда и чистотата през цялото време. Не е необходимо изрично определяне предварително на задачите, както и времето, което ще отнеме, с точност. Може да разчитате за помощ с почистването, докато вие, например, готвите, а може и заедно да направите основно почистване на дома! 

Какви са предимствата? 

  • - Вие сами избирате удобни за вас дни и часове, в които домашната помощница да бъде на Ваше разположение - може да бъде веднъж месечно или всеки ден, както и в разнообразни часове.
  • - Отново сами избирате от какви услуги имате нужда - може в един от дните да се почистят всички прозорци, а в друг - банята! 
  • - Вие определяте препаратите и уредите, с които да се работи, ако имате определени предпочитания - обикновено се използват наличните при клиента, акое е необходимо.
  • - Цената се определя на час! Дори, когато услугите са разнообразни и изникне нещо допълнително - може сами предварително да фиксирате цената!

 

  • - Измиване на чинии и съдове,
  • - изпиране и подреждане на дрехи,
  • - избърсване на прах,
  • - измиване на пода,
  • - измиване на прозорците,

са само част от услугите, които може да получите. И, да не забравме основното - ще имате много повече време за себе си и за близките Ви, а домът Ви винаги ще е чист и готов за посрещане на гости! С двойно по-малко усилия.

 

Ако нямате време за домакинските си задължения или просто този уикенд не Ви се занимава с тях, не се колебайте да се свържете с екипа на "Свежест 42" на телефон 0889456119! 

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ