Имате въпрос?

Често задавани Въпроси

Стараем се едно почистване да не превишава един работен ден. При предварителен оглед се определя ориентировъчен часови диапазон, в който ще бъде осъществено почистването. При почиствания след ремонт, силно замърсени обекти, обекти извън територията на гр. Бургас могат да бъдат предвидени и повече от един работен ден.

Прането на диван , килим, матрак или мокет траят около 2 ( два ) астрономически часа , в зависимост от  степента на замърсяване.

Почистването на кухненски бокс средно се осъществява за около 3 часа.

Почистването на санитарен възел отнема около 2 часа . 

Не работим с био препарати, тъй като не ги считаме за ефективни. Нашите препарати са агресивни спрямо замърсяванията, но са щадящи към повърхностите във Вашият дом. 

Изпирането на мека мебел, килими, матраци , мокети се извършва посредством професионал екстрактор на място в жилището на клиента. Не взимаме килими от адрес ! 

Ние сме единствената фирма в гр. Бургас и околността , която се занимава с почистване след смъртен случай ! 

Да, занимаваме се с почистване след гларуси и чайки. Това е един от най- наболелите проблеми в необитаеми жилища.  

Да, почистваме жилищни кооперации. Можете да разгледате услугата ни “абонаментно почистване” или да се обадите по телефона за допълнителна информация. 

Мили клиенти, нужно е да осигурите единствено топла вода и ток. всчико останало се предоставя от нас. Препаратите ни са специализирани за професионална употреба, техниката ни е изпитана, консумативите ни са дезинфекцирани. 

Персоналът ни е от български произход и работим заедно от основаването на фирмата. На всеки един от тях може да се има пълно доверие.