Подпишитесь на нашу рассылку

  Ах, жените ! Все се опитваме да си поставяме високи цели, да гоним високи постижения и вятърни мелници. Ако трябва да поставя име на абсолютния перфекционизъм , бих го нарекла ЖЕНА.

В забързаното ежедневие трябва да се погрижим за безкрайния списък от задачки - да напазаруваме, да обърнем внимание на деца , да поговорим със съпруга си, да сготвим вкусна вечеря, да поддържаме дома чист. Замисляли ли сте се за кое отделяте най- много време ? Статистическите данни сочат, че средно човек отделя около 8 години от живота си за почистване. Нима не искаме да бъдем перфектни във всичко ?

Наскоро гледах любимито си предаване - “маняци чистофайници”. Наистина съм възхитена от издръжливостта и упорството на тези жени домовете им да изглеждат перфектно. Някои от тях отделят по 8 часа дневно за почистване ! Те са като истински терминатори в борбата с бактериите. Понякога ми се иска и в мен да бъде заключена една такава жена. За съжаление другата в мен не разполага с това време.

Много дами не желаят да отделят средства за почистващи фирми , но пък искат домовете им да изглеждат като почистени от професионалисти.

Разполагате със свободно време и държите всичко “да мине” през вашите ръце. Няма проблем ! Ние сме тук , за да споделим с вас тайните си.

Масово клиентите ни задават въпроси :” Как успяхте да изчистите щорите така? Аз също третирам моите с препарат , но не се получава както при вас.” “ Как успяхте да премахнете петната от кръв ? Третирах ги с какво ли не и не се премахнаха.” , “Входът ни ухае невероятно по няколко дни след почистването. Какво използвате?”, “ Банята ми е като нова! Направихте чудеса от храброст ! “ , “ Килимът ми последно изглеждаше така когато го купих” и т.н.

Тайната , разбира се , се крие не само в препаратите, но основно в тях. Искате ли и вашият дом да изглежда и ухае така ?

Отне ни време, за да получим точната формула -

Добър персонал + качествени препарати + техника = изумителни резултати.

Как да изберем обаче правилният препарат ? А ако не върши работа ? Колебанието в магазина за препарати може да продължи мъчителни минути за вас и консултантите.

Както знаете мотото ни е “ За повече свободно време “. Намерихме от какво още да ви спестим време - обикалянето по магазините и досадното тестване на препарати.

Ние от “Свежест 42” тествахме и подобрихме специална гама от препарати за домакинството и сега ги предлагаме на вас. Спестяваме ви време и пари от закупуването на дузина препарати. Какво по - достоверно от думата на професионалиста ?

Изготвихме няколко серии препарати , с които да улесните работата си и вместо да чистите дълго и уморително, ще ви остане свободно време.

Боксовете , които подготвихме за вас включват най- доброто.

Можете да избирате между бокс за кухнята, бокс за банята, бокс за упорити замърсявания. Предлагаме и прах за пране ! Има и още изненади !Разгледайте ги ! Във всеки един от боксовете ще намерите и нашия уникален аромат. Да освежим  домовете си както правят професионалистите!

Можете да поръчате бокса на www.svejest42.com или на manager@svejest42.com

Приемаме поръчки и на 0889 456 119 и 0889 901 800 !

 

 

Вам нужна уборка, звоните нам сейчас!
0889 456 119

Работаем без выходных