Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ

ЦЕНА: 10 лв./единично (преференциални цени при абонамент с определена от Вас честота)

Една от най-досадните дейности за всяко домакинство. Искахте да се превъплътите в главен готвач, но след това миенето на съдовете Ви се е сторило мъчително и скучно, не се безпокойте, ние ще измием чиниите, приборите и съдовете вместо Вас.

Правили сте бурно парти, но измиването на чиниите и съдовете след него са непосилни за вас, обадете се на Свежест 42 и ни ще измием всичко вместо вас.

Безкрайното миене на съдове всеки ден ви отнемат време което искате да прекарате със любимите си хора, оставете грижите за това на нас, а вие се насладете на семейството си. Ние ежедневно ще посещаваме домът ви в уречен час за да измием чиниите и съдовете вместо вас на страхотна цена.

УСЛУГА: ПРИБИРАНЕ НА ДРЕХИ 

ЦЕНА: 15 лв./единично (преференциални цени при абонамент с определена от Вас честота)

В комбинация с почистването на домът ви ние от Свежест 42 ще ви предложим и прибиране на дрехи, това включва сгъване и подреждане на дрехите ви в гардероби, скринове и чекмеджета. 

При смяна на сезоните идва и смяната на гардероба, това е времето в което да извадите дрехите подходящи за сезона на по-достъпно за вас място и да приберете неподходящите, по-надълбоко така че да не ви пречат.

До колкото изкарването на сезонните дрехи, пробването им и групирането им може да ви бъде забавно, то последвалата нужда от сгъване и прибиране обратно по гардероби ще ви отегчи, за това ние ще се погрижим да не губите време и усилия в тази дейност и то на добра цена.

Ние ще подредим дрехите които са подходящи за сезона в удобен за вас гардероб или мебел, а дрехите извън сезона ще приберем и съхраним на по-трудно достъпните места, така че да не ви пречат, а дрехите които вече не желаете да носите или не са ви по мярка или по вкуса, ще предадем за дарение.

 

УСЛУГА: ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СМЕТ

ЦЕНА: 5 лв./веднъж в седмицата, 4 лв./два пъти в седмицата, 2 лв./всеки ден (на изхвърляне)

Ако изхвърлянето на боклука е най-досадната работа за вас, оставете я на нас, ние от Свежест 42 ще дойдем до домът ви и ще го изхвърлим сметта вместо вас.

Изхвърлянето на сметта може да се извършва единично, ежедневно, ежеседмично или по друга уговорка, а цената за изхвърляне на отпадъка няма да затрудни месечния ви бюджет.

Ние ще изхвърлим отпадъка разделно и ще съобразим цвета на казаните с сметта от вашия дом, ще поставим нови торби за смет на вашите кошчета за да не нарушим принципите и нуждите ви.

 

* Таксите за зона за паркиране се поемат от клиента. 

** Препоръчва се почистването да се извършва след цялостното завършване на ремонтни дейности, за да се отстранят и следремонтните прахови частици.

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0