Абонирай се за нашия бюлетин

Професионално почистване на прозорци от Свежест 42, фирма с умения в почистването на стъклата и дограмата във Вашия дом, почистване на дограма във вашия офис, обществена сграда или производствено помещение.

Фирма за професионално почистване и измиване на прозорци Свежест 42 разполага с професионален екип, запознат в детайли с всички тънкости на професионалното почистване на стъклопакет и дограма. 

Почистването се извършва ръчно с безопасни професионални препарати които не съдържат алкохол и вредни съставки, с помощта на съвременна, почистваща италианска техника за ръчно миене на прозорци от неръждаема стомана и почистващи препарати щадящи околната среда. 

Предлагаме и абонаментно измиване на витрини на магазини за град Бургас и региона, както и измиване на остъклени зимни градини, миене на прозорци на балкони, както и цялостно измиване на дограма

Предлагаме изгодни цени за измиване на прозорци с екологично чисти и безопасни препарати. След нашата намеса няма да намерите следи от ръце, прах и други замърсявания по прозорците си, не само по стъклата, но и по профилите на дограмата ви. 

Измиването на прозорците от външната страна често е доста трудно и опасно, ние разполагаме със специални приспособления, а и с добри специалисти в тази област, за да можем да гарантираме перфектното измиване на стъклата и от външната страна.

Освен измиване на прозорци в дома ви, можем да ви помогнем и с измиване на прозорци по фасади, измиване на витрини на магазини, измиване на стъклени витрини, секции и други.

Сезонно, ежемесечно или ежедневно ние ще измием прозорците ви в блестящ вид независимо от времето и момента.

Желанието ни е да се превърнем в компания която да носи удовлетворение на клиента от предлаганите от нас услуги в областта на професионалното почистване.
 

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ