Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

ЦЕНА: 4 ЛВ./КРИЛО

Професионално почистване на прозорци от Свежест 42, фирма с умения в почистването на стъклата и дограмата във Вашия дом, почистване на дограма във вашия офис, обществена сграда или производствено помещение.

Фирма за професионално почистване и измиване на прозорци Свежест 42 разполага с професионален екип, запознат в детайли с всички тънкости на професионалното почистване на стъклопакет и дограма. 

Цената на услугата се калкулира на база брой крила (стъкло, отделено от дограма) и включва двустранно измиване на прозореца и почистване на прилежащата към него дограма и е на стойност 4 лв. на крило.

УСЛУГА: ИЗМИВАНЕ НА ЩОРИ (вътрешни и външни)

ЦЕНА: 15 ЛВ./БРОЙ

Услугата се тарифира на база брой щори и включва:

  • измиване или изпиране на щорите, третиране с подходящ препарат за съответната повърхност/тъкан. Монтаж и демонтаж, ако заявката е за вътрешни щори (Пр. венециански щори).

Почистването се извършва ръчно с безопасни професионални препарати на фирмата, които не съдържат алкохол и вредни съставки, с помощта на съвременна, почистваща италианска техника за ръчно миене на прозорци от неръждаема стомана и почистващи препарати щадящи околната среда. 

Предлагаме и абонаментно измиване на витрини на магазини за град Бургас и региона, както и измиване на остъклени зимни градини, миене на прозорци на балкони, както и цялостно измиване на дограма

Предлагаме изгодни цени за измиване на прозорци с екологично чисти и безопасни препарати. След нашата намеса няма да намерите следи от ръце, прах и други замърсявания по прозорците си, не само по стъклата, но и по профилите на дограмата ви. 

Измиването на прозорците от външната страна често е доста трудно и опасно, ние разполагаме със специални приспособления, а и с добри специалисти в тази област, за да можем да гарантираме перфектното измиване на стъклата и от външната страна.

Освен измиване на прозорци в дома ви, можем да ви помогнем и с измиване на прозорци по фасади, измиване на витрини на магазини, измиване на стъклени витрини, секции и други.

Услугата не включва премахване на стари и/или трудни за премахване лепенки или такива, които биха увредили цялостта на дограмата при премахването им.

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0