Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

ЦЕНА:
4 ЛВ./КРИЛО стандартни прозорци

8 лв./КРИЛО френски прозорци

Професионално почистване на прозорци от Свежест 42, фирма с умения в почистването на стъклата и дограмата във Вашия дом, почистване на дограма във вашия офис, обществена сграда или производствено помещение.

Фирма за професионално почистване и измиване на прозорци Свежест 42 разполага с професионален екип, запознат в детайли с всички тънкости на професионалното почистване на стъклопакет и дограма. 

Цената на услугата се калкулира на база брой крила (стъкло, отделено от дограма) и включва двустранно измиване на прозореца и почистване на прилежащата към него дограма и е на стойност 4 лв. на крило.

УСЛУГА: ИЗМИВАНЕ НА ЩОРИ (вътрешни и външни)

ЦЕНА: 15 ЛВ./БРОЙ

Услугата се тарифира на база брой щори и включва:

  • измиване или изпиране на щорите, третиране с подходящ препарат за съответната повърхност/тъкан. Монтаж и демонтаж, ако заявката е за вътрешни щори (Пр. венециански щори).

Почистването се извършва ръчно с безопасни професионални препарати на фирмата, които не съдържат алкохол и вредни съставки, с помощта на съвременна, почистваща италианска техника за ръчно миене на прозорци от неръждаема стомана и почистващи препарати щадящи околната среда. 

Предлагаме и абонаментно измиване на витрини на магазини за град Бургас и региона, както и измиване на остъклени зимни градини, миене на прозорци на балкони, както и цялостно измиване на дограма

Предлагаме изгодни цени за измиване на прозорци с екологично чисти и безопасни препарати. След нашата намеса няма да намерите следи от ръце, прах и други замърсявания по прозорците си, не само по стъклата, но и по профилите на дограмата ви. 

Измиването на прозорците от външната страна често е доста трудно и опасно, ние разполагаме със специални приспособления, а и с добри специалисти в тази област, за да можем да гарантираме перфектното измиване на стъклата и от външната страна.

Освен измиване на прозорци в дома ви, можем да ви помогнем и с измиване на прозорци по фасади, измиване на витрини на магазини, измиване на стъклени витрини, секции и други.

Услугата не включва премахване на стари и/или трудни за премахване лепенки или такива, които биха увредили цялостта на дограмата при премахването им.

 

* Таксите за зона за паркиране се поемат от клиента. 

** Препоръчва се почистването да се извършва след цялостното завършване на ремонтни дейности, за да се отстранят и следремонтните прахови частици.

 

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ