Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ 

ЦЕНА: 30 ЛВ./ПОМЕЩЕНИЕ,

17 ЛВ./КОРИДОРИ И ТЕРАСИ,

30 ЛВ./БАНЯ

Сезонното почистване на дома е най-отегчителната и трудна дейност, която ще ви отнеме минимум един ден, Прекарайте това време с любимите си хора а оставете тежката работа по основното почистване на вашия дом или офиси в Бургас на нас.

Традиционно наричано Пролетно почистване, основното почистване може да се прави не само с настъпването на пролета, а ежемесечно или когато решите, че не се чувствате уютно в къщи.

Основното почистване включва

Бърсане на прах, измитане или чистене с прахусмукачка, чистене на пътеки и килими, бърсане на подове с препарати и стирка, чистене зад и под мебели, миене на ключове, врати, прозорци, съдове, измиване на баня и тоалетна, както и мокри помещения, изчеткване и почистване на мека мебел, матраци и други мебели, изхвърляне на смет, проветряване и освежаване.

За почистването ние от Свежест 42 използваме екологично чисти препарати, щадящи както околната среда, така и здравето ви и това на любимите ви хора.

След основното почистване на страхотна цена., ще почувствате истинския уют на вашия дом или офис, но най-важното е, че няма да сте изморени и отегчени от изтощителния труд нужен за изчистването и подреждането.

Ако чакате важни гости, или ви предстои важно събитие ние ще ви помогнем да почистите основно вашия дом или офис.

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ