Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ 

ЦЕНА: 30 ЛВ./ПОМЕЩЕНИЕ,

17 ЛВ./КОРИДОРИ И ТЕРАСИ,

30 ЛВ./БАНЯ

Сезонното почистване на дома е най-отегчителната и трудна дейност, която ще ви отнеме минимум един ден, Прекарайте това време с любимите си хора а оставете тежката работа по основното почистване на вашия дом или офиси в Бургас на нас.

Традиционно наричано Пролетно почистване, основното почистване може да се прави не само с настъпването на пролета, а ежемесечно или когато решите, че не се чувствате уютно в къщи.

Основното почистване включва

Бърсане на прах, измитане или чистене с прахусмукачка, чистене на пътеки и килими, бърсане на подове с препарати и стирка, чистене зад и под мебели, миене на ключове, врати, прозорци, съдове, измиване на баня и тоалетна, както и мокри помещения, изчеткване и почистване на мека мебел, матраци и други мебели, изхвърляне на смет, проветряване и освежаване.

За почистването ние от Свежест 42 използваме екологично чисти препарати, щадящи както околната среда, така и здравето ви и това на любимите ви хора.

След основното почистване на страхотна цена., ще почувствате истинския уют на вашия дом или офис, но най-важното е, че няма да сте изморени и отегчени от изтощителния труд нужен за изчистването и подреждането.

Ако чакате важни гости, или ви предстои важно събитие ние ще ви помогнем да почистите основно вашия дом или офис.

* Таксите за зона за паркиране се поемат от клиента. 

** Препоръчва се почистването да се извършва след цялостното завършване на ремонтни дейности, за да се отстранят и следремонтните прахови частици.

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ