Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ПОЧИСТВАНЕ НА КУХНЕНСКИ БОКС

ЦЕНА: 30 ЛВ. 

Услугата се предлага за кухненския бокс и прилежащите към него електроуреди и включва:

  • цялостно измиване на кухненските шкафове външно. Ако клиента е освободил шкафовете от лични вещи, те ще бъдат почистени и вътрешно;
  • почистване на всички електроуреди в кухняха (котлони, печки, фурни, микровълнови фурни, хладилници и пр.) външно и вътрешно;
  • почистване на мивка и плотове;
  • фирмата работи със собствени препарати и материали;
  • услугата не включва почистване на цялото помещение, измиване на прозорци, пране на мека мебел, килими/мокети, столове и пр.
  • Фирмата не се ангажира с вътрешното почистване на шкафове, хладилници, готварски печки, за които клиента не е осигурил свободен достъп/не е премахнал личните си вещи или хранителни продукти.
  • Всякакви петна, отлагания и замърсявания, които биха могли да увредят повърхностите или тяхната цялост в следствие на почистването ще бъдат третирани след изричното одобрение на клиента.

Една от най-досадните дейности за всяко домакинство е подреждането и измиването на кухнята. Ние ще измием съдовете ви, ще избършем куненските вратички, ще почистим кухненските плотове, ще измием вашата печка, котлон, фурна, ще почистим аспиратора и ще освежим кухнята ви.

Може да разчитате на нашите професионални услуги по почистване на кухня в Бургас.

Правили сте бурно парти, и нямате време за  измиването на чиниите и съдовете след него, обадете се на Свежест 42 и ни ще измием и почистим вашата кухня вместо вас.

 

* Таксите за зона за паркиране се поемат от клиента. 

** Препоръчва се почистването да се извършва след цялостното завършване на ремонтни дейности, за да се отстранят и следремонтните прахови частици.

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ