Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ЦЯЛОСТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЕ/СТАЯ

ЦЕНА: 26 ЛВ./ПОМЕЩЕНИЕ

Услугата се калкулира на брой помещения и включва:

  • цялостно обезпрашаване на помещението с професионален екстрактор, обезпрашаване на мебелите в помещението външно, измиване на подовата настилка, ароматизиране;
  • Услугата не включва - измиване на прозорци, пране на мека мебел или килими/мокети, матраци, кухненски бокс;
  • Използват се препарати, техника и материали, предоставени от фирмата;
  • Всякакви петна, отлагания и замърсявания, които биха могли да увредят повърхностите или тяхната цялост в следствие на почистването, ще бъдат третирани след изричното одобрение на клиента.

УСЛУГА: ПОЧИСТВАНЕ НА КОРИДОРИ И ТЕРАСИ

ЦЕНА: 15 ЛВ./ПОМЕЩЕНИЕ

Услугата се предоставя за почистване на коридор или тераса и включва

  • цялостно обезпрашаване с професионален екстрактор, измиване на подовата настилка, ароматизиране;
  • услугата не включва пране на килими/мокети, мека мебел, измиване на прозорци.ю;
  • Фирмата работи със собствени препарати и материали;
  • Всякакви петна, отлагания и замърсявания, които биха могли да увредят повърхностите или тяхната цялост в следствие на почистването, ще бъдат третирани след изричното одобрение на клиента.

Всички препарати за дейностите по почистване на прах на територията на град Бургас, които използваме са екологично чисти и щадят природата и здравето.

Прах по мебели, прах по картини и трудно достъпни места, прах над кухни, гардероби и антрета, ще почистим дори праха под меката и корпусна мебел, на ниски цени.

Не позволявайте праха и мърсотията да съсипва уютът, здравето и настроението ви обадете ни се и ние ще го почистим. Ежедневно, ежеседмично или включен в пакет с основно почистване или друг, ние ще почистим праха, а благодарение на антистатичните препарати и технологии ще забавим натрупването на нов прах за по-дълго.

* Таксите за зона за паркиране се поемат от клиента. 

** Препоръчва се почистването да се извършва след цялостното завършване на ремонтни дейности, за да се отстранят и следремонтните прахови частици.

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ