БЪРЗА ЗАЯВКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Абонирай се за нашия бюлетин

Почистването на праха е от особенно значение за здравето ни, защото той предизвиква различни алергични реакции, същевременно с това знаем колко често той се натрупва по мебелите и интериора на домовете и офисите ни. Независимо дали става дума за сезонно почистване или абонаментно почистване ние от Свежест 42 ще пребършем праха като съобразим методите, препаратите и техниката спрямо забърсваната повърхност.

Всички препарати за дейностите по почистване на прах на територията на град Бургас, които използваме са екологично чисти и щадят природата и здравето.

Прах по мебели, прах по картини и трудно достъпни места, прах над кухни, гардероби и антрета, ще почистим дори праха под меката и корпусна мебел, на ниски цени.

Не позволявайте праха да съсипва уютът, здравето и настроението ви обадете ни се и ние ще го почистим. Ежедневно, ежеседмично или включен в пакет с основно почистване или друг, ние ще почистим праха, а благодарение на антистатичните препарати и технологии ще забавим натрупването на нов прах за по-дълго.

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ