Абонирай се за нашия бюлетин

УСЛУГА: ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД СМЪРТЕН СЛУЧАЙ, ИНЦИДЕНТ, БИТОВИ ПРОИЗШЕСТВИЯ

ЦЕНА: В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЛУЧАЯ

Инцидентите, битовите кавги и случаите на смърт (по естествени или други причини) за съжаление не са рядкост и, когато се случат в дома ни, почистването може да е много тежко емоционално преживяване.

Често почистването на кръв и телесни течности, както и на други субстанции от местопрестъпление или местопроизшествие може да крие и опасности за почистващия. 

Необходими са специална екипировка, а често и специфични познания за качественото и безопасно почистване и дезинфекциране на мястото.

В такива случаи ви предлагаме решение на този проблем - нашият екип реагира бързо и деликатно, със специализирано оборудване и екипировка, в удобно за вас време. Не е нужно сами да поемате тежестта и опасността от почистването след травмиращо изживяване.

 

Почистването включва

  • - Почистване на кръв и телесни течности със специфични за случая препарати;
  • - Дезинфекция с дезинфектанти които имат бактерицидно, туберкулоцидно, спороцидно, вирусоцидно, фунгицидно и алгицидно действие;

Цена

Цената се определя спрямо тежестта на замърсяването и неговия обхват, както и от необходимостта на използване на специалн услуги като допълнителни екипи, специфични препарати, ремонтни услуги и услуги за извозване на отпадък.

Контакти

При необходимост, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0889 456 119

 

 

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ