Абонирай се за нашия бюлетин

Свежест 42 ЕООД с ЕИК 204197305, със седалище и адрес на управление област Бургас, община Бургас, гр. Бургас 8000, Славейков, бл. 161, вх А, ет.3, ап. 22.

Обработката на вашата поръчка и достъпа до услугите на разположение на сайта  изискват събирането и обработването на следните лични данни за вас: име, адрес, номер на дебитна/кредитна карта и .... номер. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или , за да  осъществим заявените услуги  на посочен от Вас адрес.

Предоставянето на личните данни е доброволно, като използвате този онлайн калкулатор за заявки. Вие се съгласявате  личните данни, които ни предоставите, да бъдат използвани за обработка на вашата поръчка.

Тази информация е от съществено значение за нас, за да Ви предложим качествено обслужване. Тази информация е за нашето вътрешно ползване, Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт.

Сити Бокс ЕООД може да разкрива личните данни  на лица и органи, посочени в нормативен акт, с цел изпълнение на свои законови задължения. или на законоупълномощените лица в съответствие със закона.

В качеството си на администратор на лични данни ние предприемаме необходимите технически и организационни мерки, за да защитим вашите данни от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.

Съгласно Закона за защита на данните от 01.01.2002 г. Вие имате право на достъп и коригиране на данните, както и да възразите срещу обработването на личните  данни за целите на директния маркетинг. Можете да упражнява това право, като се свържете с нас

Ел. поща: manager@svejest42.com

Адрес: Свежест 42 ЕООД , ж.к. Славейков, бл. 161, вх. А, ет.3 , ап.22

Имате нужда от почистване, обадете ни се сега!
0889 456 119

РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0